Centrale verwarming: de juiste installatie in elke situatie!

Centrale verwarming.

Een goede CV installatie aanschaffen is een belangrijk aspect. Voor optimaal comfort in uw woning wilt u dagelijks genieten van warmte en warm water. Jaco BVBA is al meer dan 10 jaar actief in het monteren en installeren van verwarmingen. Wij beschikken over een team enthousiaste vakmensen die hun sporen in centrale verwarmingstechniek hebben verdiend en hart hebben voor kwaliteit en service. Zo bieden wij voor elke situatie een passende oplossing.


Kies uw juiste CV installatie

Bij het kiezen van een geschikte CV installatie komt meer kijken dan u denkt. Deze worden namelijk steeds innovatiever. Wij helpen u bij het centraal stellen van uw wensen. Wilt u een milieuvriendelijke centrale verwarming? Vindt u het belangrijk dat deze gemakkelijk te bedienen is? Over welke capaciteit moet deze beschikken? Wilt u daarnaast passende design radiatoren? Of het nu gaat om een kleine of grote woning, Jaco BVBA biedt altijd een passende CV installatie. Bij deze passende CV installatie hoort een stijlvolle thermostaat. Deze combinatie verzekerd u van de hoogste kwaliteit.

Als u het juiste model heeft gekozen kunnen wij u van dienst zijn met de installatie. Een nieuwe CV ketel installeren is vakwerk. Doordat Jaco BVBA over jarenlange ervaring beschikt, regelmatige bijscholing ondergaat en samenwerkt met gerenommeerde fabrikanten/topmerken hebben wij alles in huis om dit vakkundig te kunnen installeren. Indien nodig kunnen wij in iedere kamer van uw woning een verwarming installeren zodat deze warm water ontvangen via de CV installatie.


Service & Onderhoud

Periodiek onderhoud aan uw CV installatie kan storingen voorkomen en zorgt ervoor dat u altijd zorgeloos kunt genieten van warmte. Tijdens onderhoud controleren wij de onderdelen op slijtage of roest en zorgen wij ervoor dat alles goed is ingesteld. Hierdoor bent u verzekerd van veiligheid, een langere levensduur en energiebesparing.

Heeft uw CV ketel een storing? Niet is zo vervelend als een kapotte CV ketel. Schakel direct Jaco BVBA in en voorkom bevroren waterleidingen. Wij bieden hoogstaande service aan onze vaste relaties op het gebied van onderhoud, service, verkoop en installatie van verwarmingstoestellen. Als u problemen heeft met uw centrale verwarmingsinstallatie of warmwatervoorziening kunt u ons 7 dagen per week bereiken.

Wilt u meer informatie over verwarmingssystemen
of andere duurzame diensten/producten van Jaco BVBA?