Alle elektrotechnische disciplines onder één dak!

Ontspanning? Koken? Werken?

Wat u ook wilt doen in huis, elektriciteit maakt het u altijd een stuk gemakkelijker. Een goed elektrisch netwerk is simpelweg onmisbaar. Vertrouw op ons voor een onberispelijke plaatsing en/of installatie. Profiteer mee van de jarenlange ervaring en expertise die Jaco BVBA aan de dag kan leggen.


Nieuwbouwproject

Wij ontwerpen samen met u de elektriciteitsinstallatie. Ook voor alle elektriciteitsopdrachten voor renovatieprojecten en/of uitbreidingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen vanzelfsprekend ook voor de keuring.


Domotica

Als je denkt aan nieuwbouwprojecten denk dan ook aan domotica. Domotica staat voor gemak : regel je verlichting, apparaten, zonneweringen, rolluiken, multimedia, garagepoort en zo veel meer met een afstandsbediening, draadloze schakelaar, computer, bedieningspaneel of automatisch door een bewegingssensor. Jaco BVBA levert en garandeert perfecte kwaliteit door onze ervaring en doorgedreven vakkennis. Geniet van alle comfort die domotica u te bieden heeft in en rondom uw huis door het plaatsen van een centraal bedieningspaneel.

Wilt u meer informatie over elektriciteit, domotica
of andere duurzame diensten/producten van Jaco BVBA?