Sanitair: van inloopdouche tot whirlpool!

Sanitaire installaties

Van inloopdouche tot whirlpool en van mengkraan tot een (zwevend) toilet, bij Jaco BVBA kunt u terecht voor alle mogelijke sanitair installaties. Alle sanitair producten kunnen door ons worden geleverd en geïnstalleerd. Uw sanitair wordt op deskundige wijze door ons geïnstalleerd en u heeft goede garanties, zowel op de producten als op de installatie. Omdat wij alleen gebruik maken van de beste merken die bekend staan om hun goede kwaliteit en duurzaamheid, kunt u er zeker van zijn dat u vele jaren kunt genieten van uw badkamer!


Renovatie

Bij Jaco BVBA kunt u terecht voor de gehele renovatie van uw badkamer. Daarbij kan desgewenst al het sanitair door ons worden geleverd. Naast de installatie van al uw sanitair, kunnen wij uw badkamer tevens laten voorzien van professioneel tegel- en stucwerk en elektra. Wij werken hiervoor nauw samen met deskundige bedrijven, waardoor wij u een totaalpakket kunnen bieden en het gehele project voor u kunnen verzorgen. Hiermee bent u voorzien van het gemak van één enkel aanspreekpunt en kunt u rekenen op een professionele uitvoering van alle werkzaamheden. En natuurlijk op goede garanties!


Reparaties

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er een lekkage ontstaat in uw badkamer of toilet. Of dat bijvoorbeeld uw toilet blijft doorlopen en uw stortbak of inbouwreservoir niet meer goed functioneert. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.


Wilt u meer informatie over sanitaire installaties
of andere duurzame diensten/producten van Jaco BVBA?