Zonnepanelen: maatwerk door vakwerk!

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie.

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Duurzaam bij uitstek en toepasbaar in (bijna) alle situaties. Jaco BVBA is gespecialiseerd in het adviseren over en installeren van zonnepanelen. Puur maatwerk, met per situatie het hoogste rendement. En zonder verrassingen achteraf. Jaco BVBA plaatst zonnestroom-installaties voor zowel particulieren als bedrijven.


Hoe werkt het?

Zonnepanelen vangen de hele dag door zonlicht op, ook bij grijs of bewolkt weer. Een speciale meter in huis houdt bij hoeveel groene stroom wordt opgewekt. Deze groene stroom wordt aan het eigen woningnet geleverd en is onmiddellijk bruikbaar. Wat u zelf niet verbruikt, wordt opgevangen door de stroomleverancier. U wordt hiervoor gecompenseerd door de vermindering van het verbruik. Een lagere meterstand betekent vanzelfsprekend een lagere energiefactuur. Schakel nu over op zonne-energie en betaal minder aan uw energieleverancier en zo dring je ook de uitstoot van CO2 terug.


De optimale installatie

Samen met u zoeken wij naar de optimale installatie voor uw budget en situatie. Dat doen we op basis van onze jarenlange ervaring energiebesparende installatietechnieken zoals zonnecollectoren, zonneboilers en warmtepomp-installaties. Onze goed opgeleide vakmensen verzorgen maatwerk. Van opname tot montage en oplevering. U weet precies waar u aan toe bent: investering, besparing en opbrengsten. Bovendien verzorgt Jaco BVBA ook de relevante subsidieaanvragen bij het plaatsen van zonnepanelen.

Wilt u meer informatie over zonnepanelen
of andere duurzame diensten/producten van Jaco BVBA?