Sla je zonnestroom op en gebruik deze in de avond of nacht!


Waarom kiezen
voor een thuisbatterij?


Wanneer je zonnepanelen energie opwekken, gebruikt je huis enkel de elektriciteit die je op dat moment nodig hebt. Het overschot aan zonne-energie wordt dan naar het elektriciteitsnet geïnjecteerd. Op momenten dat je meer elektriciteit nodig hebt dan je produceert, neem je dan weer zogenaamde ‘grijze stroom’ van het net.

Door gebruik te maken van een thuisbatterij kan je je overschot aan opgewekte hernieuwbare energie opslaan en gebruiken op de momenten dat de zon niet voldoende schijnt.


Wat zijn de voordelen van een thuisbatterij?parallax background

Wilt u graag meer informatie over thuisbatterijen of andere duurzame diensten/producten van JACO bvba?

 
 

Laadpalen voor uw elektrische auto


U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Het is het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon maar ook ontzettend handig voor de kleinere afstanden (150-500 km). Hiervoor moet uw auto wel een oplaadpunt hebben.

Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en veilig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er voor iedereen een keuze. Ze zijn geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw bedrijf.


parallax background

Wilt u graag meer informatie over laadpalen of andere duurzame diensten/producten van JACO bvba?